Рядкост са в днешно време такива отговорни деца, които отделят

...
 Рядкост са в днешно време такива отговорни деца, които отделят
Коментари Харесай

Ученик върна загубен телефон на 7-годишно дете в Тракия

  " Рядкост са в днешно време такива виновни деца, които отделят от времето си и постъпват почтено! " С тези думи завършва описа си пловдивска лекарка. В мрежата доктор Мария Писарова споделя за неприятна история, която обаче се е развила наред, пише 
Прочетете още
Тя описа, че нейният седемгодишен внук е не запомнил мобилния си телефон на спирка в пловдивския квартал " Тракия ". На скъпата движимост попада деветокласникът Никола, който не се поколебава, а бързо съумява да се свърже с околните на детето. Така телефонът още веднъж е при притежателя си, а постъпката на ученика съумява да впечатли и родителите на детето, и пловдивчани.

" Благодаря на родителите, които са възпитали един заслужен и виновен юноша!  Доброто постоянно бива възнаградено! Нека бъде доста здрав, да продължава с почтеност и отговорност да сбъдва фантазиите си! Да реализира задачите си с лекост! ", пожелава доктор Писарева, която благодари на младежа и неговите близки в специфична обява във Фейсбук.

Вижте цялото ѝ обръщение, оповестено без интервенция:

" Думи на признателност!

На 26.05. внукът ми -  Стефчо, 7 год.,  си не помни моб.телефон на спирката против ТЦ,,Аримаг " в ж.к,,Тракия ".
Искам да изкажа огромната си признателност, тази на цялото ни семейство към ученика Никола Ганчев от 9а кл. на СУ.,,Св.Софроний Врачански " /60 класно/, който откри телефона,обади се и незабавно ни го съобщи!!!

Благодаря на родителите,които са възпитали един заслужен и виновен юноша!  Доброто постоянно бива възнаградено! Нека бъде доста здрав,да продължава с почтеност и отговорност да сбъдва фантазиите си! Да реализира задачите си с лекост!

Рядкост са в днешно време такива виновни деца,които отделят от времето си и постъпват почтено!
С почитание: д- р М.Писарева. "

Положителната история от пловдивските улици не оставя жителите равнодушни. Разказът печели стотици положителни реакции, а десетки изричат позитивното си мнение за добрината с коментар. Откликват даже родителите на Никола - основният воин в тази човешка постъпка.

" Благодаря за прелестните думи и мнения за моя наследник. Това е най-голямата премия на един родител, когато чуе такива топли думи за детето си. Тези топли думи ме карат да се гордея още повече с детето си. Благодаря на всички! Бъдете здрави и благословени! ", написа Лилия Маркова.

Остава единствено да си пожелаем повече сходни истории да ни заобикалят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР